El mar a fons


Els amics de l’ICM, l’Institut de Ciències del Mar, ens ofereixen, al públic en general, noves eines per a realitzar consultes i ampliar els nostres coneixements dels mars i oceans. Fem-hi una capbussada!

Es tracta d’una proposta didàctica que pot interessar als/les mestres, professors, educadors/es, pares, mares, nens, nenes i també al refu. És clar!

Aquest projecte es diu “EL MAR A FONS” i té com a objectiu principal promoure nous continguts ens els plans d’estudi de l’educació primària i secundària. Això fa que la proposta sia interessant i faci de contenció a totes aquestes retallades al sector de l’ensenyament, en detriment de l’educació dels nostres nens i nenes.

Des de la pàgina web, a casa o a l’escola,  es podrà accedir als continguts educatius tan en català com en castellà. El format de la pàgina són dos blocs:

Captura de pantalla

1. Vídeos originals, de curta durada sobre temàtiques relacionades amb el mar, acompanyats de guies didàctiques i també d’unes propostes d’activitats relacionades amb els continguts dels vídeos i les guies.

2. Activitats d’investigació que es realitzaran des del centre educatiu amb materials senzills i seguint les pautes per a la recollida de dades i anàlisi amb diferents graus de complexitat. En funció de l’aula: edat, treballs realitzats.

Però el millor de tot és que a través de la mateixa web, les persones, els nens i les nenes de les aules tenen l’oportunitat d’intercanviar resultats, impressions, idees i materials. Es poden posar en comú els diferents resultats i generar diàleg entre els alumnes, professors, investigadors i tothom qui s’animi a treballar-hi.

Pares, mares, educadors/es, ja tenim una nova eina per conèixer més el fons marí. Nois, noies, potser aquesta pàgina web també us ajudarà a avançar en els vostres treballs de medi de l’escola.

Us animeu a fer-hi una ullada, o una capbussada? Ara per ara, des del refu aplaudim la iniciativa i esperem que us agradi. Així que ens arribin més dades sobre aquest projecte, us n’informarem.

Poseu-vos el neoprè, els tubs de respiració i a l’aigua!

EL MAR A FONS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s